Sanitat amplia la prohibició d'escurabutxaques, billars i futbolins en restaurants i bars per la Covid

Guardar

tragaperras ep
tragaperras ep

La Conselleria de Sanitat Universal ha ampliat aquest dijous les mesures dictades el 5 de desembre sobre establiments de restauració i hostaleria per a establir la prohibició de tots els jocs d'atzar.

Això suposa que no es permet l'ús de màquines recreatives, d'atzar o de joc amb premi o sense, d'apostes esportives, jocs de taula, billars, dards, futbolins o similars, segons publica el Diari Oficial de la Generalitat (DOGV).

Es tracta d'una correcció d'errors de l'ordre que va publicar la consellera, Ana Barceló, fa dues setmanes, el primer dissabte de desembre.

En concret, aquesta ordre incloïa una sèrie de restriccions que continuen vigents en restauració i hostaleria, amb la prohibició de l'ús de barra i els serveis tipus 'self service' o bufet.

Tampoc està permés fumar en les cafeteries, ni a les terrasses de bars, quan no es puga respectar la distància mínima interpersonal d'almenys dos metres.

També es manté la suspensió de l'activitat dels locals de discoteques, sales de ball, karaoke, bars de copes i pubs, amb i sense actuacions musicals en directe, encara que aquests establiments poden obrir des de la setmana passada si presten serveis d'hostaleria.

I segueix prohibida la realització de karaokes i actuacions esporàdiques o 'amateur' de cant en els locals de restauració i hostaleria de la Comunitat Valenciana.

Destacats