Sancionados 15 jóvenes en la Malva-rosa por beber alcohol y jugar al vóley-playa

Els policies van comprovar que moltes persones no complien les mesures sanitàries i van requerir la col·laboració d'altres agents

Guardar

policia
policia

La Policia Nacional va alçar 15 actes a la platja de la Malva-rosa de València aquest dimarts per incomplir les mesures sanitàries: set per consumir begudes alcohòliques i vuit per jugar al voleibol de platja sense mantenir la distància ni respectar la limitació de dues persones no convivents.

Tots els sancionats són estrangers que no portaven la màscara i al·legaven desconéixer les normes per a lluitar contra la propagació del virus, informa Prefectura en un comunicat.

Al voltant de les quatre de la vesprada, els agents es van adonar que vuit joves jugaven al voleibol de platja en la Malva-rosa sense complir la restricció vigent que limita la capacitat de reunió en espais públics a dues persones que no convisquen en el mateix nucli familiar.

Més tard, en la mateixa platja, van proposar per a sanció a set joves que estaven reunits consumint alcohol. Tampoc portaven les màscares ni guardaven la distància de seguretat, posant en risc la seua salut i la d'altres persones.

Els policies, durant el dispositiu de prevenció en la Malva-rosa, van poder comprovar com moltes de les persones presents no complien les mesures sanitàries. Tant és així, que la patrulla va requerir la col·laboració d'altres agents per a controlar el límit de gent reunida.

Des d'aquesta setmana, amb les noves mesures vigents, estan prohibides les reunions de persones no convivents en domicilis. I des de dijous passat, els centres esportius de la Comunitat Valenciana estan tancats, per la qual cosa la pràctica esportiva solo es pot realitzar a l'aire lliure individualment o en parella.

Arxivat a:

Destacats