S'instal·len 2.000 comportes antiolor en el clavegueram de València

Guardar

Imatge del centre de València
Imatge del centre de València

El Regidor del Cicle Integral de l'Aigua, Vicent Sarrià, ha informat que ja s'han col·locat un total de 2.000 comportes antiolor en el clavegueram de València. Els objectius són millorar l'evacuació de les aigües pluvials i evitar l'eixida d'animals, com ara rates i paneroles, al sòl urbà.

«Un dels principals problemes de la xarxa de clavegueram de València és que, per ser una ciutat plana, no es produeix una correcta circulació de l'aigua. Això, acompanyat de la presència de sulfats en la seua composició i de les altes temperatures a l'estiu, potencia la formació de gasos, causants de la mala olor», ha assegurat Vicent Sarrià.

Aquests treballs de substitució van començar en 2016 en el districte de Ciutat Vella, on els embornals estaven molt deteriorats, la qual cosa afavoria l'eixida de gasos als carrers. A causa dels bons resultats obtinguts, es va decidir fer el mateix en la resta de la ciutat. Finalment, gràcies al nou disseny, la seua instal·lació és molt més senzilla i ràpida, la qual cosa comporta un abaratiment del cost de cada unitat.

Arxivat a:

Destacats