S'adjudica la redacció del projecte de reforma del Museu de la Setmana Santa Marinera de València

Guardar

Museu de la Setmana Santa Marinera de València
Museu de la Setmana Santa Marinera de València

El regidor de Cultura Festiva de l'Ajuntament de València, Carlos Galiana, ha signat aquest dilluns l'adjudicació del contracte de redacció del projecte de reforma i adequació de les instal·lacions del Museu de la Setmana Santa Marinera de València i els edificis contigus del carrer del Rosari. Este projecte es durà a terme en el marc de l'Estratègia de Desenvolupament Sostenible Integrat (EDUSI) en el barri del Cabanyal-Canyamelar-Cap de França, cofinançat per Fons Europeus de Desenvolupament Regional (FEDER). El pressupost arriba als 16.758,50 euros, IVA inclòs, i s'estima que la redacció requerirà un termini de dos mesos.

"El Museu de la Setmana Santa Marinera és un espai fonamental per difondre el gran patrimoni cultural que hi ha vinculat a la festa gran dels Poblats Marítims i volem que continue sent un referent en aquesta tasca tan important de preservació i promoció d'eixe patrimoni amb les instal·lacions necessàries per a fer-ho", ha explicat Galiana.

Des del servici municipal de Cultura Festiva es farà constar al web municipal el nivell de suport rebut, així com els objectius, els resultats i l'import de l'ajuda de la Unió Europea per contribuir a la modernització de les instal·lacions del museu.

Destacats