Ruta per les millors platges de València

Descobreix els millors llocs per a gaudir de la mar en la província de València

Guardar

Oliva
Oliva

Un dels principals reclams turístics que té la província de València són les seues espectaculars platges, i més en esta època de l'any en què busquem un lloc per a refrescar-nos, realitzar esports aquàtics o agafar forces abans de continuar descobrint la ciutat.

Per este motiu, en València Extra, hem realitzat una selecció d'algunes de les millors platges que podràs descobrir a València i contornada.

Sense eixir de la ciutat i al costat del Passeig Marítim, es troba la coneguda 'Platja de Las Arenas'. Esta platja urbana, que rep el nom de l'antic balneari, t'oferix al voltant de 1200 metres d'aigües tranquil·les, arena daurada i un gran nombre de restaurants en què podràs degustar deliciosos arrossos, mentre gaudixes de les vistes al mar.

Platja El Saler Platja El Saler

No obstant això, si busques platges més 'salvatges', a 10 quilòmetres de la ciutat de València trobaràs la 'Platja d'El Saler', en el cor de Parc Natural de la Devesa (Albufera) . En este llarg arenal ple de dunes naturals i abundant vegetació, guadiràs d'un entorn únic, allunyat del soroll i les aglomeracions. A més, també hi ha trams en què es pot practicar el nudisme.

Molt prop d'esta platja i de l'Albufera, concretament entre la 'Platja de Pinedo' i la de 'El Saler', està la 'Platja de L'Arbre del Gos'. Esta zona és especial no sols per les fèrtils hortes que la rodegen, sinó perquè, si t'agrada l'esport, també compta amb un carril bici preparat per a recórrer l'entorn amb seguretat.

Pinedo Pinedo

I en esta mateixa línia, també pots visitar la 'Platja de la Garrofera' o la 'Platja de Pinedo', un tradicional nucli de pescadors, que s'ha vist enxiquida pel ràpid creixement del Port de València. Encara així, les distintes restauracions han fet que esta platja millore prou. Així mateix, està permés practicar la pesca esportiva prop de la desembocadura del riu Túria, on també hi ha un espai 'dog-friendly' reservat.

Un poc més allunyats de València, et recomanem que visites la 'Platja Norte de Gandía', una de les platges més amples del litoral valencià i que, a més, s'ha convertit en un punt turístic per als jóvens. Esta platja rep, cada any, diferents guardons per la seua qualitat i banderes blaves. Amb quasi 3 quilòmetres de platja, disposa en els seus voltants de modernes instal·lacions, com el Club Nàutic.

Una altra platja de gran qualitat, i valorada com una de les millors de la Comunitat Valenciana, és la 'Platja Racó de la mar de Canet d'En Berenguer'. En un entorn d'arena daurada i aigua transparent, esta platja oferix la possibilitat de gaudir no sols de la mar, sinó de les seues dunes amb flora i fauna. Així mateix, esta platja, que compta amb la bandera blava, disposa d'accés preparat per a persones amb mobilitat reduïda.

Oliva Oliva

Finalment, situada en la desembocadura del riu Bullent, trobem la 'Platja L'Aigua Blanca d'Oliva'. Les seues dunes li atorguen un ambient natural i relaxat per a gaudir d'un tranquil bany, fer un passeig o practicar esport aquàtics.

A pesar de totes estes propostes, la província de València compta amb un gran nombre d'espectaculars platges que ens permetran tant refrescar-nos de la calor, com gaudir dels dies d'estiu que, encara, queden per davant.

Arxivat a:

Destacats