Ricardo Bofill dissenya el gratacel més alt de València

Guardar

rascacielos-valencia
rascacielos-valencia

L'arquitecte català Ricardo Bofill ha dissenyat Ikon, l'edifici residencial més alt que tindrà València, un gratacel "icònic" amb cent metres d'altura i dues torres de 30 i 40 plantes, que s'alçarà a l'inici de l'avinguda Corts Valencianes per a crear una "nova porta urbana" a la ciutat.

El projecte, el cost del qual arriba als 70 milions d'euros, és el primer de la promotora immobiliària Kronos Homes en la capital del Túria i preveu la construcció 203 habitatges, d'un, dos, tres i quatre dormitoris, a més d'un jardí mediterrani, piscina, solàrium, un gimnàs, un espai social gurmet i zona per a baixos comercials.

Així ho ha anunciat el mateix arquitecte al costat del seu fill Pablo Bofill i els socis fundadors de Kronos Homes, Saïd Hejal i Ignacio Cejo, en una roda de premsa en la qual han oferit detalls del projecte.

Amb habitatges des de 70 metres quadrats i fins als 140 en el cas dels àtics, els preus partiran des dels 176.000 euros i aniran pujant fins als dos milions d'euros, que és el que valdrà un dels àtics. La previsió és concloure les obres en 2023 i ja hi ha 26 reserves per a adquirir un habitatge en aquesta promoció.

Destacats