Ribó visita les obres de l'anell ciclista

Guardar

anillo ciclista
anillo ciclista

L'alcalde de València, Joan Ribó, acompanyat pel regidor de Mobilitat Sostenible, Giuseppe Grezzi ha visitat les obres de l'Anell Ciclista en els trams de plaça de Tetuan, Glorieta i carrer Colón. A més d'assenyalar que ja s'ha executat més del 50% dels treballs, que està previst concloguen abans de Falles, Ribó ha destacat que aquest anell va articular i connectar tots els carrils bici que arriben al centre, va permetre ampliar les voreres per als vianants, situar els nous bescanviadors de l'EMT i potenciar la circulació i l'accessibilitat sostenible en la ciutat.

"Hem pogut comprovar en aquesta visita que l'Anell Ciclista està bastant avançat, que ja s'ha executat més del 50% d'unes obres que tenen molts objectius al mateix temps. El primer és cohesionar tots els carrils bici de la ciutat. Aquest anell va articular tots els carrils que arriben al centre i permetre la seua connexió, la qual cosa és fonamental també per al turisme i la nova economia que està generant la bicicleta", ha afirmat l'alcalde Joan Ribó, que s'ha referit a la constant obertura en la ciutat de negocis de lloguer de bicicletes.

"Quan estem construint l'Anell Ciclista al mateix temps estem pensant en els vianants i estem ampliant les voreres d'una forma significativa, i amb açò es compleix un segon objectiu que les persones puguen caminar i passejar tranquil·lament per tot el centre de la ciutat. Després hi ha un tercer objectiu: que les obres de l'Anell ciclista també serveixen per a articular les noves parades de l'EMT que seran bescanviadors entre diferents línies", ha remarcat Ribó.

També ha destacat l'alcalde que "és una obra que s'està executant al ritme previst i que va potenciar molt la circulació i l'accessibilitat sostenible en la ciutat". En ser preguntat sobre les molèsties causades pels treballs, ha assenyalat que "quan estem fent unes obres sempre es redueix la calçada El missatge que vull transmetre és que les estem realitzant a gran velocitat, però com ocorre en qualsevol obra algunes molèsties són inevitables. Com sol dir-se: no es pot fer una truita sense trencar algun ou",

Ha insistit que està previst que els treballs s'acaben abans de les pròximes falles i ha recalcat que "hem d'entendre que l'espai urbà és de totes les formes de mobilitat i ho hem de repartir. Si en determinats carrers que hi ha fins a sis carrils, que es repartisquen una mica és bo per a la ciutat i tots guanyem amb què la gent que va caminant tinga més espai, amb què els ciclistes tinguen seguretat per a poder circular en la seua via i no hagen d'anar per la vorera, i aconseguint que també el transport públic tinga les seues zones on puga intercanviar-se d'una forma ràpida".

Arxivat a:

Destacats