Ribó convoca al port i empresaris relacionats a una reunió sobre l'ampliació

Guardar

RIBO
RIBO

L'alcalde de València, Joan Ribó, ha convocat al port i a empresaris relacionats amb aquesta infraestructura a una reunió sobre l'ampliació nord. "Aquest alcalde parla amb tothom, també amb l'Autoritat Portuària, amb qui tinc una bona relació i em vaig reunir la setmana passada", ha indicat.

Així ho ha anunciat el primer edil en una roda de premsa que ha ofert aquest dilluns, on ha incidit en la seva "disponibilitat evident" per a tractar el tema tant amb l'Autoritat Portuària com amb els empresaris relacionats amb aquestes instal·lacions.

Així, Ribó ha assegurat que escolta "cada dia" l'opinió de les entitats que componen el Consell d'Administració de l'Autoritat Portuària, i ha assenyalat que és "molt important" parlar amb els empresaris i amb els qui tenen una opinió "no massa favorable del port", així com els tècnics i els barris.

A més, té previst convocar una reunió amb els alcaldes dels pobles del sud, com el Perellonet o el Saler, per a conéixer la seua opinió sobre el tema de les platges.

Arxivat a:

Destacats