Ribó convoca a la Junta de Seguretat per a analitzar les noves mesures de prevenció COVID per Nadal

L'alcalde fa una crida a la ciutadania perquè complisca amb les mesures relacionades amb el passaport Covid

Guardar

L'alcalde de Valencia, Joan Ribó
L'alcalde de Valencia, Joan Ribó

L'alcalde de València, Joan Ribó, ha convocat hui una reunió de la Junta Local de Seguretat de la ciutat que se celebrarà el pròxim divendres, 3 de desembre, a les 13 hores, "amb l'objectiu d'analitzar les mesures adequades per prevenir l'expansió de la pandèmia del coronavirus durant les pròximes festes de Nadal".

En aquesta reunió l'alcalde també informarà els membres de l'esmentat òrgan col·legiat de col·laboració i coordinació general dels diversos cossos de policia i altres servicis de seguretat de les decisions de la Comissió Tècnica de Coordinació sobre el passaport Covid.

"Són mesures importants que volem que es complisquen i per això fem una crida a tota la ciutadania perquè les complisca d'una manera estricta", ha assegurat Joan Ribó, en afirmar que "ens trobem en un moment delicat i tots hem d'ajudar a resoldre la situació".

Joan Ribó presidirà aquesta reunió en la qual –tal com ha detallat- s'estudiaran i s'adaptaran a les competències municipals les noves mesures anunciades per la Generalitat sobre l'obligatorietat del passaport COVID com ara el reforç en la seguretat i inspeccions.

Destacats