Ribó convida a tots el pobles valencians a participar en el projecte de València com a capital mundial de l'alimentació

Guardar

ribo
ribo

"Hem presentat al president i a la vicepresidenta de la Diputació de València el projecte de la Capitalitat Mundial de l'Alimentació València 2017 i li hem demanat que forme part del seu Comité d'Honor. A més els hem informat de totes les activitats que en aquests moments ja hi ha plantejades", ha afirmat l'alcalde de València, Joan Ribó, després de reunir-se amb el president, Jorge Rodríguez, i la vicepresidenta, Maria Josep Amigó, de la corporació provincial, juntament amb el comissionat Vicent Domingo.

"Considerem que hi ha tot un seguit d'activitats i cites molt importants per a la ciutat de València i els hem informat al respecte. Hem parlat, per exemple, de la jornada/congrés d'abril en la Universitat Politècnica de València i també de la posterior trobada d'alcaldes i alcaldesses de tota la Comunitat Valenciana per a parlar de temes alimentaris en tots els seus vessants, des de la producció, passant per la comercialització, la nutrició i, sobretot, sobre una adequada nutrició en aquests moments en què hi ha cada vegada més problemes causats per una mala alimentació, per l'abandó de la dieta mediterrània, etcètera", ha detallat l'alcalde, qui des del primer moment ha plantejat l'objectiu que la Capitalitat Mundial de l'Alimentació transcendisca a València i els seus efectes positius arriben també a uns altres pobles i ciutats valencianes.

"També hem estat parlant, per descomptat, de la trobada de major repercussió i projecció mundial, que tindrà lloc al mes d'octubre, quan vindran a València alcaldes i alcaldesses de tot el món i amb motiu de la qual estan concretant-se tot un seguit d'actuacions que són molt importants per a la nostra ciutat", ha afegit Ribó.

El president de la Diputació ha felicitat a Ribó, a tot l'equip de govern i a tota la ciutat per la designació de València com a Capital Mundial de l'Alimentació 2017 per part de la FAO. "Des de la Diputació ho valorem molt positivament i intentarem que eixe esdeveniment no solament abrace i beneficie a València sinó també a molts pobles i moltes ciutats valencianes que poden sentir-se perfectament vinculades al projecte i que a més seran convidades a participar en ell per l'Ajuntament de València".

Rodríguez ha afegit que "des de la Diputació eixa filosofia de treballar braç a braç amb els ajuntaments valencians per part de l'Ajuntament de València fa que ens sentim molt a gust en eixe projecte i que vulguem participar i formar part d'ell".

Arxivat a:

Destacats