Ribó considera "absolutament intolerable" les inversions en Rodalia

Guardar

El alcalde de València, Joan Ribó, en una rueda de prensa
El alcalde de València, Joan Ribó, en una rueda de prensa

L'alcalde de València, Joan Ribó, considera que és "absolutament intolerable" les inversions per a rodalia prevista en els Pressupostos Generals de l'Estat (PGE), el retard en el túnel passant i en el canal d'accés, del qual "encara ni hi ha informació".

Ribó, en la inauguració de la Fira del Llibre, preguntat per les inversions en infraestructures per a la ciutat, ha comentat: "En fi, en fi. Molt malament".

Així, assenyala que és "absolutament intolerable" que els comptes incloguen una partida de només 59,8 milions d'euros per a la rodalia de València enfront de 1.300 milions de Barcelona, i els 1.224 de Madrid.

A més, ha apuntat que "el més greu" és que "es mira cap endarrere es comprova que en anys anteriors hi havia pressupostats unes quantitats importants en rodalia, però s'ha executat una cosa menyspreable" com s'observa en la situació actual del servei de rodalia. "No pot ser", ha criticat.

Per això, ha recalcat que és "imprescindible que el Govern central s'adone que la rodalia són absolutament necessàries per a la mobilitat de la ciutat". De fet, ha afirmat que si en aquests moments en els accessos i eixides de València hi ha problemes de retencions en les hores punta és una "conseqüència fonamental d'una falta de rodalia i de mobilitat metropolitana".

Arxivat a:

Destacats