Reurbanització de quatre travessies al mar de la Zona Zero del Cabanyal

Guardar

cabanyal
cabanyal

La Junta de Govern Local ha aprovat hui el projecte que reurbanitzarà i farà per als vianants diferents trams de quatre travessies al mar en el barri del Cabanyal, situades en la denominada 'zona zero'. Aquestes actuacions milloraran l'accessibilitat actual amb la renovació dels paviments, que incorporaran textures adequades i materials antilliscants

L'objectiu del projecte és la reurbanització dels carrers d'Empar Guillem, Pescadors, Mossén Planelles i Carles Ros, en els trams compresos entre Barraca i Sant Pere. Açò transformarà alguns d'aquests carrers, ara amb circulació de trànsit, en zones per als vianants.

Les obres previstes en el projecte inclouen la renovació de voreres, de les escomeses domiciliàries, embornals i baixants, conforme a l'ordenança municipal de sanejament. A més, es planteja la creació d'algun tram de col·lector nou i la construcció de passants i arquetes per al servici de reg en els trams on se situen els escocells, amb nou arbrat.

Mitjançant l'execució d'aquest projecte, la Regidoria de Desenvolupament Urbà, regida per Vicent Sarrià, té com a objectiu millorar l'accessibilitat actual d'aquest àmbit d'actuació. Açò s'aconseguirà mitjançant la renovació i l'ocupació de paviments amb textures adequades i materials antilliscants, d'acord amb els criteris indicats en les vigents normes d'accessibilitat en el mitjà urbà.

El termini d'execució de la totalitat de les obres incloses en aquest projecte, d'acord amb el pla d'obra, serà de 6 mesos, i el pressupost de licitació ascendeix a 541.325,78 euros.

"Seguim complint el compromís d'acabar amb la degradació del barri, millorant la qualitat de vida del veïnat amb noves zones per als vianants i la millora de les seues instal·lacions", ha assenyalat el regidor Vicent Sarrià.

Destacats