Rescaten deshidratat a un home de 83 anys que feia set hores que estava perdut al camp

Guardar

fotonoticia_20200714114312_1920
fotonoticia_20200714114312_1920

Agents de la Guàrdia Civil de València han rescatat deshidratat a un home de 83 anys a què van localitzar desorientat després de fer set hores que estava perdut a l'interior del seu cotxe en un camp de tarongers, segons han informat fonts de l'Institut Armat.

La Comandància de la Guàrdia Civil de València va ser alertada al voltant de les 16.50 hores del passat dimarts que l'home de 83 anys, anomenat Antonio, es trobava en parador ignorat des de les 12 hores del matí, quan va abandonar el seu domicili en el seu vehicle particular.

Els agents van establir un gran dispositiu de cerca en la qual van intervenir nombrosos efectius de Seguretat Ciutadana de la Comandància i del Subsector de Trànsit, amb el suport de l'helicòpter i del servei citològic de la Guàrdia Civil.

Efectius del Subsector de Trànsit de València van localitzar a Antonio en un camp de tarongers, dins del vehicle i amb símptomes evidents de trobar-se desorientat i deshidratat. L'home va mostrar "una gran alegria" en veure als agents i els va demanar insistentment aigua, ja que portava tot el dia sense haver ingerit cap mena de beguda ni aliments malgrat les altes temperatures que es registraven.

La Guàrdia Civil va avisar als serveis d'emergència sanitària, que van atendre la persona en el lloc, i van localitzar així mateix a un amic perquè es fera càrrec d'ell i el portara amb els seus familiars.

Destacats