Renfe cancel·la els serveis de Mitjana distància entre Madrid i València i de València a Saragossa

Aquest pla afecta els serveis d'Alacant-Santander i Castelló-Gijón

Guardar

renfe
renfe

Renfe ha suprimit tots els serveis de Mitjana distància entre Madrid i València i, a partir de les 17.00 hores d'aquest divendres, els d'Aranjuez a Albacete, que implica també els serveis entre Madrid i Jaén, i els de València a Saragossa.

A Madrid, un dels punts més afectats pel temporal, l'operadora ha establert un Pla Alternatiu de Transport (PAT) amb l'objectiu d'evitar el pas dels trens pels canviadors d'Atocha i Chamartín.

Aquest pla afecta els serveis d'Alacant-Santander i Castelló-Gijón, rutes en les quals els viatgers seran transbordats mitjançant tren de Rodalia entre les estacions de Porta d'Atocha i Chamartín.

Quant als serveis d'Alta Velocitat, només es preveuen retards d'entre 20 i 60 minuts per restriccions de velocitat a 160 quilòmetres per hora, en les línies Madrid-Barcelona (Alcalá de Henares i Guadalajara), Madrid-València (Valdemoro-Albacete-Requena), Madrid-Alacant (Valdemoro i Albacete i entre Albacete i Bonete), Madrid-Sevilla i Madrid-Toledo.

En la xarxa d'ample mètric en els nuclis de Rodalia d'Astúries i Santander s'estan realitzant supressions selectives i es produeixen retards mitjans de 20 minuts per la presència de gel en la catenària, circulant-se en la resta dels nuclis amb normalitat.

D'altra banda, a conseqüència d'una avaria de catenària en Grañena (trajecte Espeluy-Jaén) s'ha establert un pla alternatiu de transport en les relacions de Mitjana distància Jaén-Madrid i Jaén-Córdoba-Sevilla.

Destacats