Quinze passos de vianants estrenen descomptadors

Guardar

Amb l’objectiu de millorar la seguretat en cruïlles en què, per la intensitat del trànsit –tant rodat com de vianants– que registren, l’amplària del mateix carrer o la proximitat de centres escolars ho requerixen, el Centre de Gestió de Trànsit de l’Ajuntament de València ha procedit esta setmana a la instal·lació de trenta descomptadors semafòrics en quinze passos de vianants diferents de la ciutat.

Un dels nous descomptadors està situat en la cruïlla de Xàtiva amb Marqués del Túria. A la plaça de l’Ajuntament se n’ha instal·lat un en l’encreuament amb el carrer de la Sang i dos més en el tram de Correus. Se n’han col·locat més en la cruïlla de la plaça de Tetuan amb Capitania i en la plaça de la Porta de la Mar, s’han instal·lat descomptadors en el pas de vianants de General Palanca i en el de Colom, així com en dos passos a l’avinguda de França cap a Menorca i de França cap a l’Albereda. També se n’han instal·lat en l’encreuament de Guillem de Castro amb Àngel Guimerà, en el pas de vianants de l’avinguda del Cid amb Aiora i en l’encreuament del carrer de Jesús amb Pintor Benedito.

Quant a les interseccions pròximes a centres escolars, s’han instal·lat descomptadors en els dos passos del carrer del Clariano –amb Gorgos i Albalat dels Tarongers–, així com en el pas d’Àngel Guimerà amb Palleter.

Esta actuació se suma a l’efectuada desembre passat amb la instal·lació de 30 descomptadors semafòrics en vies principals de València.

Destacats