Quina és la RTVV que volem?

Este divendres al Centre Octubre a les 19.00 hores tindrà lloc este interessant col·loqui.

Guardar

Cartell 'La RTVV que volem'
Cartell 'La RTVV que volem'

Aquest diumenge celebrem un nou 9 d'Octubre sense Canal 9. Quan sembla que s'acosta la reobertura encara sense data exacta, és bé plantejar-se Quin és la RTVV que ens agradaria tenir? Hem tingut moltes visions de l'antiga Canal 9 i sempre és focus de debat en la societat valenciana. Precisament el Centre Octubre organitza un col·loqui aquest divendres amb convidats d'excepció.

En la xarrada informativa participaran, Reis Juan, Presidenta de Mil de Nou, Xelo Vicente, Presidenta del Comitè d'empresa de RTVV, Josep Barberá de ERPV i finalment, Amadeo Sanchis, ExConseller de RTVV.

Durant el col·loqui, s'analitzaran qüestions com les últimes decisions judicials que afecten a la radiotelevisió pública valenciana, els efectes de la legislació que hauria de garantir el dret a la informació de valencians i valencianes, la situació dels treballadors i treballadores, així com hauria de ser la RTVV del segle XXI que mereixen els valencians i les valencianes i quines són les opcions d'obertura de la nova RTVV en el curt termini.

Arxivat a:

Destacats