Puig "no permetrà més xulejos" del València CF: "Si no es fa el camp ara és perquè no volen"

Guardar

Obres inacabades del nou Mestalla
Obres inacabades del nou Mestalla

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha constret al València Club de Futbol a presentar per registre els documents que conformen el seu pla per a acabar l'estadi i ha remarcat que el govern valencià no permetrà "més xulejos". "Ara tenen una gran oportunitat amb els fons, si no es fa el camp ara és perquè no es vol".

Així ho ha remarcat el president en la trobada 'Somos Futuro' del diari Las Provincias, on ha remarcat que "en funció del que presenten per registre, es prendran les decisions". "Ens agradaria que compliren el que han dit", ha remarcat.

"Ara sí que hi ha una oportunitat", ha dit en referència als fons d'inversió CVC, per la qual cosa "si no s'accepta aquest envit, és evident que hi haurà una gran responsabilitat per part dels gestors actuals".

Puig ha defensat que "com millor li vaja al València, millor li anirà la Comunitat Valenciana" per la "importància i sentiments" de moltes persones respecte al club. En aquest sentit, ha recordat que estan pendents que presenten els documents per registre.

Destacats