Puig: "Els Premis Cope València 2016 premien la capacitat de plasmar el millor d'un mateix"

Guardar

Gala_Cope_01
Gala_Cope_01

El President de la Generalitat, Ximo Puig, ha assistit a la gala dels 'V Premis Cope València 2016', uns guardons que reconeixen cada any "la capacitat de plasmar el millor d'un mateix i també de la Comunitat Valenciana", segons el mateix President.

Així mateix, ha reconegut la labor "positiva i intel·ligent" de tots els professionals que fan possible el dia a dia en Cope i ha recordat que "sense periodistes i sense empreses periodístiques, no hi ha democràcia".

En este sentit, el President ha incidit en "la responsabilitat enorme" que tenen els mitjans de comunicació en l'actualitat, ja que, "han de contribuir que existisca un debat seré sobre els problemes de veritat" amb l'objectiu de "apujar el teló de la realitat i abaixar el de la banalitat".

A la gala de premis de Cope València també han assistit la consellera de Justícia, Administració Pública, Reformes Democràtiques i Llibertats Públiques, Gabriela Bravo, el conseller d'Educació, Investigació, Cultura i Esport, Vicent Marzà, i el conseller d'Economia, Sectors Productius, Comerç i Treball, Rafael Climent.

Arxivat a:

Destacats