PP i Cs demanaran un informe sobre les causes i danys de l'incendi de les cotxeres de l'EMT

Guardar

fotonoticia_20201205171332_1920
fotonoticia_20201205171332_1920

Els grups de PP i Ciutadans (Cs) a l'Ajuntament de València han avançat que sol·licitaran informes sobre les causes de l'incendi declarat aquest dissabte en les cotxeres de l'Empresa Municipal de Transports (EMT) de Sant Isidre i sobre els danys materials ocasionats pel foc.

El foc, declarat durant la vesprada d'aquest dissabte, ha calcinat un total de 16 vehicles i ha afectat altres set, segons ha informat la Policia Local, que ha apuntat que es desconeixen les causes de l'incendi.

La portaveu del PP, María José Catalá, ha manifestat en les seues xarxes socials que el seu grup demanarà un informe de les causes de l'incendi en les cotxeres municipals, així com una anàlisi de la repercussió d'"aquesta nova desgràcia en el servei".

En la mateixa línia s'ha pronunciat el portaveu de Ciutadans (Cs), Fernando Giner: "Seguirem molt atents i sol·licitarem informes per a conéixer el motiu i els danys materials i econòmics que comportarà aquest contratemps".

Per part seua, el portaveu de Vox, Jose Gosálbez, ha preguntat en les seues xarxes socials "quins dimonis ha passat" i ha exigit "respostes" a l'alcalde de la ciutat, Joan Ribó, i al regidor de Mobilitat Sostenible, Giuseppe Grezzi.

Arxivat a:

Destacats