Pólvora, música i monuments fallers arriben hui en 'Una Festa per a tots' a València

Aquesta és la programació prevista per al cap de setmana que ha preparat la Federació de Falles de Secció Especial

Guardar

Mascleta
Mascleta

Les Falles d'Especial volen tornar a la normalitat, per això han pres la decisió de fer 'Una Festa per a Tots', un xicotet pas perquè el món de Les Falles torne a l'activitat. Amb motiu de celebrar una festa solidària, la Federació de Falles de Secció Especial, l'Ajuntament de València i Turisme València s'han unit per a celebrar unes activitats totalment falleres, tot i la situació de pandèmia que travessa la ciutat. Amb aquest motiu, el lema d'aquest any és 'Més solidària que mai'. Totes les activitats es faran sota unes estrictes mesures de seguretat anticovid.

L'objectiu d'aquesta celebració és reactivar l'exercici faller que tant de temps ha estat aturat i que amb l'arribada de setembre comença a fer els seus xicotets passos de nou. Després d'aquesta celebració se succeiran concursos de truc, playbacks a la Sala Canal... Una cosa amb la qual porten somiant els representants que es van quedar sense la seua festa gran.

Programació 'Una festa per a Tots' 2020

Dijous 24 de Setembre

A les 20:30 h, plantà al tombe de la Falla realitzada per l'artista Juanjo García.

Divendres 25 de Setembre

A les 20:00 h, recepció dels representants de les comissions de la Federació i els seus respectius artistes fallers, acompanyats per tabal i dolçaina i per la banda de música de Tuéjar (locució a càrrec de Boro Peiró).

Seguidament, recepció de les Falleres Majors de València i les seues Corts d'Honor acompanyades pels artistes fallers de les falles municipals.

A continuació, inauguració de l'exposició i recorregut pels estands de cadascuna de les comissions amb les Falleres Majors i autoritats.

Per tal de tancar la jornada, la banda de música de Tuéjar interpretarà diverses peces i tindrà lloc una xicoteta mostra de focs d'artifici per part de la "Pirotècnia Mediterráneo".

A les 22:30 h, tancament de l'exposició.

Dissabte 26 de Setembre

A les 10:00 h, apertura de l'exposició.

A les 10:00 h, apertura del Mercat d'indumentària valenciana, estands populars i "mostra de llibres i articles fallers d'ocasió".

A les 11:00, teatre de guinyol.

A les 12:30, col·loqui amb els artistes que realitzaren els projectes 2019-2020, objecte de l'exposició (modera i presenta, Pepa Gómez).

A les 14:00, minimascletà a càrrec de "Pirotècnia Mediterráneo".

A les 18:00 h, desfilada d'indumentària valenciana organitzada per Giorgio Guillot. A les 21:00 h, tancament de l'exposició.

Diumenge 27 de Setembre

A les 10:00 h, apertura de l'exposició.

A les 12:00 h, actuació del monologuista Miki Dkai A les 14:00 h, clausura de l'exposició.

Destacats