Parcs i jardins tancats a València per la DANA

L'Ajuntament de València demana a la ciutadania evitar zones arbrades i circular amb precaució per les voreres amb arbratge

Guardar

Parc tancat a València pel temporal
Parc tancat a València pel temporal

L'Ajuntament de València ha decidit tancar parcs i jardins davant l'alerta taronja per pluges decretada per a aquest divendres, 11 de novembre.

A través de les seues xarxes socials, ha anunciat que aquests espais queden tancats amb tanca i que no obriran al públic durant tota la jornada. I és que l'Agència Estatal de Meteorologia (AEMET) ja havia alertat de l'arribada d'una DANA i ha decretat l'alerta taronja per a hui.

Així, el consistori també ha recomanat a la ciutadania evitar zones arbrades i ha demanat als qui conduïsquen que circulen amb precaució quan es troben prop de voreres amb arbratge.

Al voltant de les 09.30 hores d'aquest matí, la DANA ha descarregat amb tempesta i intensitat molt forta en la zona de l'àrea metropolitana de València. En punts com l'aeroport de Manises s'ha registrat una tempesta molt forta i la visibilitat horitzontal era de 1.000 metres, d'acord amb la delegació territorial d'AEMET.

Arxivat a:

Destacats