Paralitzada la Festa del Marisc per problemes amb la llicència

El festival del marisc hauria de començar hui, i mantenir-se fins al pròxim 30 de setembre

Guardar

marisco-valencia
marisco-valencia

València acollia hui l'obertura de MarisGalicia, un dels festivals del marisc més importants del panorama nacional, que visita tota Espanya donant a conéixer la gastronomia i la cultura gallega. Aquesta gran festa del marisc tenia previst obrir les seues portes en l'Embull número 4 del Port de València des de hui, 7 de setembre, i fins a final de mes. No obstant això, un problema amb la llicència ha portat a l'Ajuntament de València a paralitzar l'obertura de la fira MarisGalicia.

L'empresa organitzadora es plantejarà accions legals contra el Consistori si, en les pròximes hores, no s'autoritza l'obertura. De moment caldrà esperar per a degustar els autèntics productes de Galícia.

Amb una carpa de 1.000 metres quadrats, MarisGalicia ofereix al voltant de 60 tones de marisc per a fer-te gaudir de l'autèntica gastronomia gallega. Una oportunitat única per a degustar alguns dels plats típics, com a polp a feira, percebes gallecs, bou cuit o arròs de marisc. Un total de 30 receptes que, com no podia ser d'una altra manera, aniran acompanyades d'un dels millors vins de la seua terra: l'Albariño.

A més, aquest festival del marisc té altres particularitats com l'exhibició del gènere en els grans tancs o la possibilitat d'escollir la peça que, després, els cuiners s'encarregaran d'elaborar. Per descomptat, el plat estrella d'aquest festival serà la mariscada per a dues persones, que tindrà un cost de 43 euros, i que inclourà bou, nècores, escamarlans, llagostins, clòtxines i salpicó.

Si s'aprova l'obertura, l'horari del festival del marisc de València serà de 12.30 a 16.30 hores, i de 19.30 a 23.30 hores. Durant els caps de setmana, els assistents també gaudiran d'exhibicions folklòriques.

Destacats