Obertes les inscripcions per a les Escoles Esportives Municipals de Pasqua

Guardar

campus-pascua
campus-pascua

La Fundació Esportiva Municipal de València (FDM) ja té llestes les activitats de les tradicionals Escoles Esportives Municipals de Pasqua, que tindran lloc del 22 al 26 d’abril, distribuïdes en quatre campus i amb una oferta de 400 places dirigides a xiquets i xiquetes de València amb edats compreses entre 5 i 15 anys, amb un preu entre i 109 euros. Les activitats seran bàsquet, esgrima, escacs, hoquei, handbol, així com altres esports alternatius, jocs esportius i recreatius. El 10% de les places estan bonificades per a menors en risc d’exclusió social.

Les Escoles Esportives Municipals de Pasqua tenen com a principal objectiu facilitar l’aprenentatge de xiquets i xiquetes a través de classes esportives i lúdiques, a més de servir de suport a la conciliació laboral i familiar per als pares i mares que treballen durant el període vacacional. L’FDM compta amb la col·laboració de diferents federacions i entitats esportives.

Els campus es desenvoluparan en quatre instal·lacions municipals, totes situades a la ciutat de València: Complex Esportiu Cultural Petxina/Estadi del Túria (tram III), Poliesportiu Benimaclet, Poliesportiu Verge del Carme–Beteró i Poliesportiu Cabanyal–Canyamelar.

El Complex Esportiu Cultural Petxina/Estadi del Túria (tram III) ofereix activitats multiesportives, així com escacs, a xiquets i xiquetes de 6 a 14 anys, entre els dies 23 i 26 d’abril, amb un horari des de les 9.00 hores fins a les 14.00 hores, o de 9.00 hores a 17.00 hores, amb opció a menjador (entrada a partir de les 8.00 hores), organitzat pel Club d’Escacs Ciutat Vella. Els menors que es queden fins a les 14.00 hores hauran d’abonar 50 euros, i els que facen l’horari complet, 95 euros, incloent-hi el menjar. Es fan descomptes per germans. Aquells que vulguen inscriure-s’hi ho poden fer a través de https://clubajedrezciutatvella.blogspot.com.

El Poliesportiu Cabanyal–Canyamelar, sota l’organització de la Federació d’Handbol de la Comunitat Valenciana, oferix activitats d’handbol a més d’activitats multiesportives, dirigides a xiquets i xiquetes de 8 a 13 anys, entre els dies 22 i 25 d’abril, amb un horari de 9.30 hores a 13.30 hores, sense servici de menjador. El preu és de 50 euros per alumne i per a poder inscriure’s s’ha d’enviar un correu a l’adreça electrònica areatecnica@fbmcv.com.

El Poliesportiu Verge del Carme-Beteró ofereix les seues activitats a menors de 5 i 15 anys, entre els dies 23 i 26 d’abril, amb un horari de 8.00 del matí fins a les 15.00 hores, o des de les 8.00 hores fins a les 17.00 hores. Organitzat per la Federació d’Hoquei de la Comunitat Valenciana, albergarà activitats multiesportives a més d’hoquei, amb un preu de 60 euros la setmana completa sense menjador i 106 € amb menjador i activitats de vesprada. En aquest campus també es realitzen descomptes per germans. La inscripció es realitza enviant un correu a poliesportiu@fhcv.es.

Finalment, el Poliesportiu Benimaclet, organitzat per la Federació d’Esgrima de la Comunitat Valenciana i la Federació de Bàsquet de la Comunitat Valenciana, ofereix activitats com el bàsquet, l’esgrima i activitats multiesportives a xiquets i xiquetes de 6 i 14 anys, des del dia 22 fins al 26 d’abril, amb un horari de 9.00 a 14.30 hores, o des de les 9.00 hores fins a les 16.30 hores, amb un preu de 69 euros fins a les 14.30 hores, i de 109 euros fins a les 16.30 hores, incloent-hi menjador. També es realitzen descomptes per germans. La inscripció es pot fer a través del correu electrònic fbcv@fbcv.es o telefonant al 96 346 50 01.

Destacats