Nuevo Centro instal·la la primera estació de patinets de lloguer elèctrics de la ciutat

Guardar

patinetes_nuevo_centro
patinetes_nuevo_centro

El centre comercial Nuevo Centro ha instal·lat la primera estació de lloguer de patinets elèctrics a València, després d'arribar a un acord amb l'empresa Diverbikes (Solomove). L'estació, que va entrar en funcionament a meitat d'agost, està situada en l'accés al centre comercial pel carrer Beltrán Báguena, al costat de l'IVO.

Els usuaris hauran de descarregar l'aplicació de l'operador de lloguer per a IOS o Android. L'estació estarà en funcionament de 10.00 a 22.00 hores de dilluns a dissabte i d'11.00 a 21.00 hores els diumenges i festius, ha assenyalat el centre comercial en un comunicat.

Per a poder llogar un patinet, els usuaris hauran de registrar-se a través de l'app i afegir una forma de pagament, seleccionar el patinet i encendre'l des de l'app seguint les instruccions de la pantalla o escanejant el codi QR que hi ha en el manillar.

En encendre-ho, només queda retirar el cavallet i accelerar amb el polsador situat en la dreta del manillar. En finalitzar, cal aparcar-ho en els punts establits per a això i mai fora d'aqueix lloc i apagar el patinet.

Aquest punt de mobilitat és d'ús exclusiu per a patinets de lloguer autoritzats --només pot pujar una persona-- i no per a ús de particulars, ha informat el centre.

El juny de 2015, es va inaugurar en la Plaça Exterior de Nuevo Centro la primera estació intermodal de l'empresa Move, per a estacionar les bicicletes que es lloguen en les principals localitats de l'àrea metropolitana de València.

A més, el centre comercial compta amb una estació de Valenbisi en la plaça exterior i dues zones per a estacionar bicicletes particulars, una en l'avinguda Pio XII, al costat d'Expo-Hotel i una altra en l'accés pel carrer Beltrán Báguena.

Destacats