Nou vehicle elèctric per al servici Devesa-Albufera

Guardar

0720 Cotxe Elèctric
0720 Cotxe Elèctric (1)
0720 Cotxe Elèctric (1)

La brigada de recolecció de fruits i llavors del parc natural de l’Albufera podrà realitzar, d’ara en avant, el seu treball habitual amb l’ajuda del nou vehicle elèctric que ha adquirit l’Ajuntament de València. Els criteris de sostenibilitat mediambiental, com són la no emissió de partícules contaminants i que no fa soroll, han sigut prioritaris a l’hora de triar el vehicle.

“El Govern de la Nau considera essencial una bona gestió del parc natural de l’Albufera. Dotar el personal del servici municipal amb un vehicle d’estes característiques redundarà en l’optimització de les seues condicions laborals i, en conseqüència, en una gestió millor d’eixe entorn”, ha explicat el regidor de Conservació d’Àrees Naturals i Devesa-Albufera, Sergi Campillo.

La brigada de recolecció de fruits i llavors del parc natural s’encarrega de recollir les fructificacions de més de 150 espècies al llarg de l’any per a poder netejar-les, tractar-les i arxivar-les en el banc de llavors de la Devesa.

El mes de febrer passat el Servici Devesa-Albufera ja va ser dotat amb un primer vehicle elèctric destinat als treballs de vigilància i manteniment del bosc de la Devesa i el llac de l’Albufera, així com per a poder atendre i informar la ciutadania que visita el parc.

Campillo ha destacat que “amb esta nova incorporació, ja hi ha dos vehicles elèctrics en el Servici Devesa-Albufera, fet que contribuïx a millorar el medi ambient per les seues emissions zero i que, alhora, permetrà millorar la gestió del servici municipal per a mantindre el bosc de la Devesa i tot el parc natural”.

El vehicle ha costat 14.511,31 euros, quantitat final després d’obtindre una subvenció de 8.000 euros pel Pla Movea (Pla d’impuls a la mobilitat amb vehicles d’energies alternatives). Hi ha un punt de càrrega en la Casa Forestal i un altre en les dependències del Servici Devesa-Albufera.

[audio mp3="https://valenciaextra.com/wp-content/uploads/2016/07/0720-Cotxe-Elèctric.mp3"][/audio]

Arxivat a:

Destacats