El Museu de les Ciències proposa celebrar el Dia del Llibre Infantil amb els contacontes de l'exposició 'Érase una vegada'

Aquesta mostra dirigida al xiquets i xiquetes d'entre 4 i 11 anys explica la ciència a través dels contes infantils clàssics

Guardar

Un contacontes
Un contacontes

El Museu de les Ciències se suma a la celebració aquest dissabte 2 d'abril del Dia Internacional del Llibre Infantil i destaca en aquesta jornada la proposta de contacontes que se celebren tots els caps de setmana en l'exposició 'Érase una vez'. L'activitat es realitza dissabtes i diumenges a les 11:00, 12:00 , 17:00 i a les 18:00 hores en aquest espai tematitzat per a la narració de contes clàssics i s'inclou en l'entrada general del Museu de les Ciències.

'Érase una vegada', situada en la primera planta del Museu al costat de l'Espai dels Xiquets, és una exposició on Pinotxo, Caputxeta Roja, el Llop Feroç o els Quaranta Lladres salten directament dels llibres per a comptar la ciència que hi ha darrere dels contes.

Es desenvolupa en 10 'llibres' gegants de cadascuna de les històries i organitzats al voltant d'un "bosc" central on explorar i escoltar contes. L'exposició, recomanada per a xiquets entre els 4 i 11 anys, proposa diverses experiències interactives entorn d'aquestes històries tradicionals.

Destacats