Mobilitat Sostenible realitza millores per a vianants en Carpesa i Benimàmet

S'han instal·lat 25 reductors de velocitat per calmar el trànsit i s'ha adequat la senyalització de les parades de l'EMT

Guardar

0918 Calmat del trànsit Carpesa
0918 Calmat del trànsit Carpesa

Al llarg d'aquesta setmana el servici de Mobilitat Sostenible de l'Ajuntament de València ha començat a dur a terme els treballs de millora de la mobilitat per als vianants derivats dels pressupostos participatius votats pels veïns i veïnes de Benimàmet i Carpesa.

El treball va començar en l'avinguda Palmaret de Carpesa, on ja s'han instal·lat set reductors de velocitat (dos passos per a vianants sobreelevats i cinc reductors de velocitat tipus llom d'ase –que no serveixen com a passos per als vianants-) i la corresponent senyalització vertical associada. També està programada la millora de la senyalització horitzontal de les quatre parades de l'EMT existents i la creació d'una plataforma de formigó per a facilitar l'accessibilitat en una d'elles.

En el cas de Benimàmet, l'actuació, derivada de la consulta ciutadana d'inversions en barris i pobles de la ciutat 2018/2019, implica la instal·lació de 18 reductors de velocitat (sis tipus llom d'ase i dotze tipus coixí berlinés) amb la seua respectiva instal·lació vertical associada. Aquests reductors calmaran el trànsit rodat als carrers de Felipe Valls, Pego, Alpuente, Campament, Miniaturista Meseguer, Rafael Tenes Escrich, Miguel Tarín i Carnisseria.

Segons la previsió de l'empresa constructora, els treballs podrien estar finalitzats la setmana vinent.

Destacats