Metrovalencia ofereix serveis especials després del partit entre València CF i UD Las Palmas

Guardar

FGV
FGV

Metrovalencia reforçarà hui els serveis de metro i tramvia per a facilitar el retorn dels aficionats que acudisquen a l'estadi de Mestalla per a assistir al partit de futbol entre el València C.F. i O.D. Las Palmas corresponent a la Lliga Santander de futbol.

El partit es disputa a les 22 hores, per la qual cosa Metrovalencia reforçarà els seus serveis en les línies L-1, L-2, L-3, L-4, L-5 i L-7 amb la incorporació de metres i tramvies addicionals després de la finalització del partit.

Des de l'estació d'Aragó, la més pròxima a l'estadi, hi haurà metro de la Línia 5 a les 00.13 hores en direcció a Aeroport, amb possibilitat d'enllaçar amb la L-1 i L-2 en Ángel Guimerà. En la mateixa estació, però en Línia 7, hi haurà un tren a les 00.08 hores cap a Marítim Serradora i a les 00.20 cap a Torrent Avinguda.

Des de la també propera estació de Facultats hi haurà serveis a les 00.02 hores cap a Marítim Serradora; a les 00.13 cap a Rafelbunyol; i a les 00.15 hores cap a Aeroport, amb possibilitat d'enllaçar amb la L-1 i L-2 en Àngel Guimerà.

Els citats transbordaments en l'estació d'Àngel Guimerà possibilitaran els desplaçaments en la Línia 1 a les 00.25 hores fins a Seminari. En la Línia 2, des de la mateixa estació, eixirà un tren a les 00.28 hores amb destinació Paterna.

Respecte al tramvia, l'afició podrà desplaçar-se des de la parada de Benimaclet fins a la de Doctor Lluch mitjançant la unitat que tenen previst eixir a les 00.16 hores.

Els horaris es poden consultar en la pàgina web de Metrovalencia i en el telèfon gratuït d'informació i Atenció al Client 900 46 10 46, així com en @metrovalencia i en la seua pàgina de Facebook.

Destacats