Metrovalencia ofereix serveis especials de tramvia per a desplaçar-se a Beauty Forum Spain en Fira València

La freqüència de pas serà d’entre 20 i 40 minuts des de les 6 fins a les 22 hores. A més, la línia 2 també comunica amb el recinte firal des de la parada dels Carolinas-Fira

Guardar

Metrovalencia Beauty Forum Spain
Metrovalencia Beauty Forum Spain

Metrovalencia posa en funcionament el dissabte 28 i el diumenge 29 de gener serveis especials en la Línia 4 de tramvia fins a Fira València, amb l'objectiu de facilitar l'accés a les persones que acudisquen del Saló Professional, d'Estètica, Spa, Ungles i Perruqueria, Beauty Forum Spain.

Durant la celebració dels certàmens, el servei de tramvia circularà entre la parada de Doctor Lluch i la de Fira i viceversa, amb una freqüència de pas d'entre 20 i 40 minuts en l'horari establit des de les 6.00 h fins a les 22 h.

El dissabte, el primer tramvia des de Doctor Lluch entrarà en servei a les 6.03 h. i l'últim a les 21.33 h. Des de Fira, el primer serà a les 6.58 h, mentre que l'últim transport s'oferirà a les 22.19 h.

El diumenge, el primer comboi des de Doctor Lluch eixirà a les 7.23 h i l'últim a les 21.33 h. El primer des de Fira començarà a circular a les 8.18 h i l'últim a les 22.19 h.

Amb la finalitat d'agilitar el servei, tots els tramvies que realitzen el recorregut fins a la Fira de Mostres ho indicaran en el rètol de destinació situada en la capçalera de la unitat. Juntament amb el tramvia, també es pot accedir a Fira València desplaçant-se fins a l'estació Les Carolines/Fira de la Línia 2 de Metrovalencia.

Tots aquells usuaris que desitgen ampliar la informació d'horaris i freqüències d'este servei poden consultar en la pàgina web www.metrovalencia.es i en el telèfon gratuït d'informació i Atenció al Client 900 46 10 46, així com en @metrovalencia i en facebook/metrovalencia.fgv

Arxivat a:

Destacats