Metrovalencia incrementa el seu servei aquestes festes i estén l'horari habitual als dies laborables nadalencs

En la Nit de Nadal i Nit de Cap d'Any les circulacions finalitzen abans de l'habitual i per Nadal i Any Nou comencen més tard

Guardar

metro-navidad
metro-navidad

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) ha previst que Metrovalencia oferisca durant els dies laborables de les pròximes festes nadalenques el servei habitual establit per a aquest tipus de jornades la resta de l'any. Aquesta mesura suposa un increment del servei respecte a anys anteriors i permet que es mantinguen i no es modifiquen els horaris habituals els dies 24, 28, 29, 30 i 31 de desembre i 4 i 5 de gener.

En el TRAM d'Alacant durant aquests mateixos dies s'oferirà servei laborable no lectiu, en romandre tancats els centres educatius i universitaris. Aquest horari laborable no lectiu s'aplicarà d'igual manera en les línies tramviàries de Metrovalencia per aquest mateix motiu.

Com ha destacat el conseller de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, Arcadi España, aquesta decisió s'ha pres "amb la finalitat de garantir la prestació d'un servei de qualitat en les millors condicions de seguretat per a totes les persones usuàries".

En la Nit de Nadal i Nit de Cap d'Any, FGV ha previst que les circulacions finalitzen entre les 22.00 i les 23.00 hores, sense alterar l'horari de la resta de la jornada. Per Nadal i Any Nou, com en anys anteriors, els trens i tramvies començaran a circular més tard, tant a València com a Alacant.

Igual que en els mesos previs, i com a conseqüència dels efectes de l'actual crisi sanitària i de les restriccions horàries en vigor, no s'ha previst cap mena de servei nocturn addicional durant les pròximes festes.

Els horaris de Nadal a València es podran consultar en les estacions, en la pàgina web (consultar ací) i en el telèfon gratuït d'informació i Atenció al Client 900 46 10 46, així com en l'app oficial.

A Alacant la informació estarà recollida en l'app oficial (TRAM), i al seu torn es pot consultar el telèfon gratuït d'informació i Atenció al Client (900 72 04 72).

Arxivat a:

Destacats