Metrovalencia amplia dissabte el servei fins a les 2h per a assistir al piromusical de la Gran Fira de València

Guardar

Feria_Julio
Feria_Julio

Metrovalencia ampliarà dissabte, dia 9, el seu servei fins a les 2 hores aproximadament per a desplaçar tots aquells usuaris que desitgen assistir i tornar del piromusical programat amb motiu de la Gran Fira de València i que es dispararà en la Ciutat de les Arts i les Ciències a les 00.30 hores.

La prolongació del servei del metro serà a les destinacions de Seminari, Paterna, Rafelbunyol i Torrent Avinguda. Les estacions del suburbà més pròximes a la Ciutat de les Arts i les Ciències són Alameda, Amistat i Aragó.

A més, Metrovalencia també ampliarà el seu servei els dissabtes 16 i 23 per a facilitar el desplaçament i la tornada dels usuaris de distints actes puntuals i generals programats als voltants de la xarxa de Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV).

Les característiques, l'horari i el lloc de la celebració dels actes festius influiran en el tipus de transport (metro i tramvia o només metro) que es pose en circulació, l'horari establit (fins a les 1.30 o 2 hores) i les destinacions (Seminari, Paterna, Rafelbunyol, Torrent Avinguda i Riba-roja de Túria). Per això, s'aconsella als clients que s'informen en la pàgina web www.metrovalencia.es i en el telèfon gratuït d'informació i atenció al client 900461046, així com a través de xarxes socials @metrovalencia i facebook/metrovalencia.fgv per a conéixer amb exactitud el servei oferit.

El dia 16 es dispararà una cordà en les proximitats de la Marina Reial a les 00 hores, per la qual cosa les unitats de metro i tramvia desplaçaran els viatgers fins a la 1.30. La parada del tramvia de Marina Reial Joan Carles I tancarà a les 23.40 hores per motius de seguretat i es reobrirà quan acabe l'espectacle pirotècnic.

Per al dia 23, el servei que prestarà Metrovalencia serà més general, atés que els actes programats no són en escenaris tan concrets com en dates anteriors, sinó que es distribueixen per tot Ciutat Vella. En aquesta ocasió, hi haurà unitats de metro i tramvia circulant fins a les 2 hores amb destinacions a Seminari, Paterna, Rafelbunyol, Torrent Avinguda i Riba-roja de Túria.

Destacats