Metrovalencia acosta als seus usuaris als cementeris en el Dia de tots els Santos

Guardar

VIV_Todos_los_Santos_2016 (1)
VIV_Todos_los_Santos_2016 (1)

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) acostarà este dimarts 1 de novembre als seus usuaris de Metrovalencia als cementeris propers a la seua xarxa amb motiu de la celebració del Dia de Tots els Sants, data en què milers de persones visiten aquests recintes per a honrar als seus familiars morts.

El metro i tramvia a València acosten als usuaris als cementeris de la capital del Túria (Cementeri General, del Cabanyal i de Benimaclet) i de Burjassot gràcies a les seues estacions i parades en Sant Isidre; La Carrasca, Serradora, La Cadena i Tarongers; Benimaclet; i Vicente Zaragozá; i Andrés Estellés i TVV, respectivament.

El personal de Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana i els vigilants de seguretat estaran especialment atents a l'increment d'usuaris que es produiran en aquestes nou estacions o parades de la xarxa que es troben situades en els voltants dels cementeris, especialment en la de Sant Isidre, en la qual es preveu la major afluència de clients de la jornada.

Els interessats poden ampliar la informació sobre els horaris en els Centres d'Atenció al Client o els Punts del Client de Metrovalencia o a través del seu telèfon 900 461 046. Aquests centres es troben en les estacions de Xàtiva, Túria, Colón, Benimaclet, Aeroport, Universitat Politècnica, Alboraia-Palmaret, Àngel Guimerà, Amistat, Torrent Avinguda, Marítim-Serradora i Mislata. També poden consultar la informació en la pàgina web de Metrovalencia (www.metrovalencia.es).

D'altra banda, demà dia 31 d'octubre el servei que prestarà Metrovalencia serà ordinari; és a dir, les circulacions seran les habituals d'un dia laborable, amb al voltant de 1.500 trajectes entre les sis línies de metro i tres de tramvia.

Arxivat a:

Destacats