Més nínxols senzills i columbaris al Cementeri General

Guardar

cementerio- General
cementerio- General

El Cementeri General de València compta amb 240 nous nínxols senzills i uns altres 80 nínxols columbaris per al depòsit de cendres funeràries arran de les darreres obres escomeses per l'Ajuntament de València per a ampliar el servici a la ciutadania. Les noves instal·lacions han requerit una inversió total de 235.000 euros.

Com és conegut, el cementeri General és per les seues dimensions el que ofereix un servici major i el que contempla una disponibilitat major per incrementar el servici de nínxols que ofereix l'Ajuntament de València a la ciutadania. A la secció 21 és on s'han construït els blocs de nínxols nous. Concretament es tracta de dos blocs contigus de 75 i 55 nínxols senzills, respectivament, en el perímetre de la secció, i un altre amb 110 nínxols senzills a pocs metres. Al costat d'aquest darrer bloc hi ha el conjunt de 80 nínxols columbaris que s'habiliten ara.

La regidora delegada de Cementeris, Pilar Soriano, ha explicat que l'increment de la capacitat al Cementeri General "ampliarà el servici municipal, sumant-se així als nínxols alliberats per exhumacions" i ha destacat la major disponibilitat de nínxols columbaris, en resposta a la inèrcia dels darrers cinc anys, quan les cremacions han superat les inhumacions a València.

"Des de l'inici del mandat estem ampliant la capacitat i dignificant les instal·lacions dels cementeris municipals, perquè aquest govern es preocupa i s'ocupa pel servici que ofereix a la seua ciutadania", ha afirmat Soriano, qui ha recordat l'ampliació de les dotacions del cementeri del Cabanyal i la creació d'un segon depòsit de cendres funeràries i un ossari a la secció 16 al General com a exemples de les diverses iniciatives desenvolupades als darrers dos anys.

Arxivat a:

Destacats