Més de 6.500 persones i comunitats de propietaris es beneficiaran de 19 milions d'euros d'ajudes al lloguer i a la rehabilitació d'habitatges

Guardar

Valencia
Valencia

S'ha publicat el llistat definitiu dels beneficiaris de les 3 convocatòries d'ajudes per a 2016 referides als programes d'ajudes al lloguer d'habitatges, rehabilitació d'habitatges i per a informes d'avaluació d'edificis, respectivament.

Quant a les ajudes al lloguer convocades en 2016, s'han concedit ajudes per valor de 8 milions d'euros a 5.915 persones. Per tant, s'han més que duplicat els beneficiaris amb un augment del 145%, ja que, en 2015 només van rebre 2.418. Enguany a més s'ha esgotat el pressupost establit en 8 milions d'euros mentre que l'any passat només es van donar 2,9 milions.

Cal recordar que la quantia d'aquestes ajudes per al lloguer és una subvenció fins al 40% del preu, amb un màxim anual de 2.400 euros i van ser subvencionats rebuts del lloguer des de l'1 de gener fins al 31 de desembre. Els ingressos totals de tots els membres que viuen en la casa no poden ser superiors a tres vegades el IPREM.

Destacats