Més de 150 conductors van passar a disposició judicial a la Comunitat Valenciana per delictes contra la seguretat viària

Guardar

guardia civil trafico ep
guardia civil trafico ep

Durant el mes de setembre passat, l'Agrupació de Trànsit de la Guàrdia Civil a la Comunitat Valenciana va posar a disposició judicial com a presumptes autors de delictes contra la seguretat viària a un total de 158 conductors, la majoria per fer-lo sota els efectes de begudes alcohòliques o per conduir sense permís o llicència.

En concret, els agents van actuar contra 90 conductors per conduir sota els efectes de begudes alcohòliques, 53 per fer-lo sense permís o llicència, nou per conducció temerària, tres per conduir amb drogues en l'organisme, dos per excés de velocitat i un per abandó del lloc de l'accident, ha informat l'Institut Armat en un comunicat.

Per províncies, a la de València es va actuar contra 23 conductors per mancar de permís o llicència, 46 per conduir sota els efectes de l'alcohol, un per conduir amb drogues en l'organisme, un per excés de velocitat i cinc per conducció temerària.

A la de Castelló, contra set conductors per mancar de permís o llicència, nou conductors tots per conduir sota els efectes de l'alcohol i dos per conducció temerària.

Finalment, a la província d'Alacant, la Guàrdia Civil va actuar contra 23 per mancar de permís o llicència, 35 per conduir sota els efectes de l'alcohol, dos per conducció temerària, dues per conduir amb drogues en l'organisme, un per excés de velocitat i un per abandó del lloc de l'accident.

Destacats