Mercavalència acull SÚPERCHEF, el gran concurs de cuina en cadira de rodes

Guardar

Mercaflor
Mercaflor

Dissabte vinent 16 de novembre tindrà lloc la segona edició de SÚPERCHEF, concurs de cuina per a persones amb mobilitat reduïda que va llançar Ortopèdies del Mediterrani. Mercavalència cedeix les seues instal·lacions de Mercaflor i AMAFRUVA, l'associació de majoristes de fruita i verdura, aporta tots els ingredients necessaris per a elaborar el menú per a la competició. València Club Cocina assumeix el repte d'instal·lar en la nau de Mercaflor tota la infraestructura necessària per al concurs. Cuines, bancs de treball, fogons, vitroceràmiques... tot adaptat a les necessitats dels participants.

Carlos Galiana, president de Mercavalència, ha ressaltat: "el nostre granet d'arena vol contribuir a la visibilitat dels obstacles que en el seu dia a dia es troben les persones amb mobilitat reduïda i ho fem a través del nostre sector que és l'alimentació". Per la seua banda, Pep Yubero, director de Mercavalència afirma que "no dubtarem ni un moment a oferir les instal·lacions per a un esdeveniment d'aquestes característiques i l'empresa s'ha bolcat perquè siga un dia de solidaritat i convivència".

En el concurs participen huit equips, amb cinquanta concursants, superant els trenta de l'edició anterior. Tindran dues hores per a elaborar un menú de tres entrants i un postre per a 150 persones. L'empresa Frescamar col·labora aportant 14 quilos de corbina, ingredient principal d'un dels plats de la competició.

Els concursants, la majoria lesionats medul·lars pertanyents a l'associació Aspaym CV, cuinaran en cadira de rodes i cada equip comptarà amb el suport d'un xef professional, entre ells estarà Carlos Julián, xef del Restaurant Ampar.

Per a tots els concursants, amics, familiars i públic, el Banc Mediolanum oferirà una paella per a 150 persones. L'esdeveniment compta amb la col·laboració de Batec Mobility, Panthera, Cellers Vegamar, Vermeiren, Karma Mobility, Interval Plàstics i La Coloratta Catering.

Destacats