El Mercat Central obsequia els seus clients amb borses sostenibles en la setmana de l'alimentació

Guardar

El Mercat Central obsequia als seus clients amb borses sostenibles en la setmana de l'alimentació
El Mercat Central obsequia als seus clients amb borses sostenibles en la setmana de l'alimentació

El Mercat Central de València obsequiarà els seus clients amb borses sostenibles a partir de demà dijous, 14 d'octubre, en el marc de la Setmana Mundial de l'Alimentació, segons han informat fonts de l'organització.

Cada 16 d'octubre, des de l'any 1979, es commemora el Dia Mundial de l'Alimentació, una celebració promoguda per l'Organització de les Nacions Unides per a l'Agricultura i l'Alimentació (FAO), amb l'objectiu de disminuir la fam en el món i impulsar una alimentació saludable en tots els racons del planeta.

Per això, el Mercat Central vol celebrar aquesta data, en col·laboració amb Cervesa Túria, distribuint 4.000 bosses de roba 'tote bag' entre els qui adquirisquen productes en qualsevol dels seus llocs durant aquests dies, fins a esgotar existències.

Així, per la presentació de tres tiquets de compra en la caseta muntada per a tal fi sota la gran cúpula central, els clients podran aconseguir aquesta bossa reutilitzable, de disseny exclusiu, que convida al consum de productes de temporada, així com la guia 'Mercat de temporada amb Túria', un manual de consulta sobre els productes de temporada, amb consells pràctics per a la seua cuina i consum, segons les mateixes fonts.

Destacats