Les obres de la línia10 de Metrovalencia tallen al trànsit l'avinguda d'Antonio Ferrandis de València durant 15 dies

Les obres també obligaran al desviament de les línies 14 i 99 de l’EMT

Guardar

Obras avenida Antonio Ferrandis València
Obras avenida Antonio Ferrandis València

Divendres 2 d'abril s'inicien les obres per a la instal·lació dels raïls de la futura línia 10 de Metrovalencia en l'encreuament de l'avinguda d'Antonio Ferrandis amb Amado Granell, i que obliguen al tall al trànsit rodat d'Antonio Ferrandis en direcció a Ausiàs March fins al 17 d'abril.

Per a poder gestionar l'elevada intensitat diària que aguanta este tram viari, es procedirà a desviar la circulació cap a l'avinguda de l'Institut Obrer de València. També es procedirà al tall del vial d'accés a l'avinguda d'Amado Granell Mesado des de l'avinguda d'Antonio Ferrandis sentit entrada a València, a l'altura de la Carrera Font d'en Corts.

Per la seua banda, l'accés a l'avinguda d'Antonio Ferrandis des de la rotonda del Pont de l'Assut de l'Or es permetrà només al veïnat i als guals autoritzats.

D'altra banda, per tal de millorar la permeabilitat en la circulació de tot aquest entorn, s'obrirà a la circulació i es semaforitzarà l'encreuament dels carrers d'Àngel Villena-Ricardo Muñoz Suay amb l'avinguda d'Amado Granell Mesado.

DESVIAMENTS EMT

Les obres també obligaran a modificar les línies de l'EMT. La línia 14 de l'EMT en direcció a Marqués de Sotelo circularà per la Carrera Font d'en Corts i Antonio Ferrandis i es desviarà per la rotonda del centre comercial El Saler, avinguda del Professor López Piñero i Institut Obrer fins a Amado Granell Mesado, on recuperarà el seu itinerari habitual.

Pel que fa a la Línia 99 en direcció al Palau de Congressos, des del Pont de l'Assut de l'Or es desviarà per Professor López Piñero, Institut Obrer de València i Amado Granell Mesado fins a Antonio Ferrandis, on reprendrà la ruta usual.

Destacats