Les juntes locals de seguretat reforcen els operatius d'estiu

Guardar

20160722 - FOTO JLS
20160722 - FOTO JLS

El subdelegat del Govern a València, Juan Carlos Valderrama, ha presidit este divendres les juntes locals de seguretat de Gandia, Bellreguard i Piles. L'objectiu de les mateixes és incentivar la coordinació policial amb motiu del període estival, en el qual la previsió d'ocupació turística és superior al 80%, millorant les xifres del 2015, i que suposa un augment de la població dels municipis costaners considerable.

L'afluència de turistes a les costes valencianes dóna lloc a l'engegada del Pla de Turisme Segur del Ministeri d'Interior. Un pla que es plasma en l'increment d'operatius per part de les Forces i Cossos de Seguretat de l'Estat, i que en el cas concret de la província de València s'han vist reforçats en relació al 2015.

"La presència més gran de la Policia Nacional i la Guàrdia Civil en la província ens permet reforçar la seguretat, donar una millor resposta als ajuntaments més turístics, i continuar sent una destinació atractiva" ha destacat el subdelegat, qui al seu torn ha recordat la importació d'incidir en la prevenció, en ser la seguretat un factor clau a l'hora de triar la destinació vacacional.

Destacats