Les biblioteques municipals ofereixen activitats en línia fins al 6 de gener

Maite Ibáñez explica que "esta iniciativa s'emmarca en l'objectiu de desenvolupar una programació especial durant determinades dates assenyalades”

Guardar

1222 Biblioteca municipal
1222 Biblioteca municipal

Nadal a les Biblioteques Municipals emetrà diàriament des del Canal de Youtube de les mateixes biblioteques, vídeos amb els desitjos de Nadal dels més xicotets, contacontes en directe i també contes en anglés. Més de 20 píndoles nadalenques que tenen com a objectiu celebrar unes festes diferents, però igualment divertides.

La programació especial va començar este dilluns 21 de desembre amb un dels contes d´Ainara Conca, La Juglera Contacontes. Diàriament, i fins al 6 de gener, s'oferiran diferents continguts com Desitjos de Nadal, de Rebombori Cultural, que s'ha creat amb la col·laboració dels xiquets i xiquetes que han enviat les seues preguntes tant a Papá Noel com als Reis Mags. Nadal a les Biblioteques també comptarà amb els contes en anglés que John Cannings ha preparat, a més dels contacontes en directe que vindran de la mà de Paula Carbonell. "Un Nadal molt complet, variat i segur".

"Tot i la situació sanitària, volem seguir organitzant activitats per als més xicotets de la casa, que han demostrat durant este any que mereixen les millors Nadal", ha manifestat Maite Ibáñez, regidora d'Acció Cultural. "Esta iniciativa s'emmarca en l'objectiu que ens hem marcat de desenvolupar una programació especial durant determinades dates assenyalades, com el Dia Internacional de la Dona o el Dia del Llibre".

A més, la majoria de les biblioteques municipals han instal·lat els seus tradicionals centres d'interès de temes nadalencs per a nens i adults amb lectures i pel·lícules que animen a la lectura i a gaudir d'estes festes a través de la literatura.

Destacats