Las Naves obri un procés de selecció de coproduccións

Guardar

espai mutant
espai mutant

El Centre d'Innovació Las Naves aposta per propostes innovadores i per la dinamització de la indústria escènica amb aquesta nova acció que se suma a altres ja existents com el laboratori de creació «Estiu en obres» i les produccions pròpies. Aquest procés té com a objectiu la selecció de propostes de coproducció entre companyies i l'Espai Mutant, per tal d'incorporar-les a la programació durant la temporada 2017-2018.

Las Naves seleccionarà projectes artístics que tinguen com a objectius la innovació, la creació, la investigació i la difusió de noves propostes escèniques, especialment aquelles més relacionades amb les noves escenes, que tinguen un interés específic i un caràcter multidisciplinari, tenint com a eix principal el teatre i/o la dansa.

El director de Las Naves, Rafa Monterde, explica que aquesta iniciativa «vol facilitar i donar suport a aquelles iniciatives innovadores destinades a estimular la creació artística així com potenciar aquells processos d'investigació i desenvolupament que tenen l'àmbit escènic com a vector principal, especialment les relacionades amb les noves dramatúrgies. Cal també assenyalar un tercer objectiu: localitzar el talent creatiu i retenir-lo, facilitant l'accés al procés de desenvolupament productiu».

El procés de selecció, amb la finalitat d'establir mecanismes transparents, crearà una comissió de valoració per a la tria dels projectes que estarà conformada per la direcció de l'Espai Mutant, professionals experts independents de les arts escèniques, així com per programadors. Tots aquells interessats o interessades hauran de presentar la sol·licitud necessàriament a través de la web www.lasnaves.com des de hui i fins al pròxim 10 de març.

Arxivat a:

Destacats