Lambda lliura els seus històrics Premis Margarida Borràs

CESIDA, Casa Caridad, i Rosa Sanchis i Charo Altable han sigut guardonades en la XXV edició dels Premis Margarida Borràs

Guardar

premios-margarida-borras
premios-margarida-borras

Lambda, col·lectiu LGTB+ per la diversitat sexual, de gènere i familiar, celebra la XXV edició dels Premis Margarida Borràs, uns guardons que reconeixen la trajectòria pública de persones o entitats compromeses amb la defensa de la diversitat sexual, de gènere i familiar.

«En un any tan convuls com aquest s’ha fet més evident que mai la necessitat d’establir xarxes sòlides entre diferents col·lectius, persones individuals i entitats amigues que ens acompanyen en les nostres lluites», explica Fran Fernández, coordinador general de Lambda.

En aquesta ocasió, Lambda reconeix amb els Premis Margarida Borràs dues entitats i dues persones que ens recorden la capacitat i la força que tenim juntes per canviar i avançar cap a una societat més diversa:

Premi Margarida Borràs a Cesida (Coordinadora estatal de VIH y sida) per la seua històrica lluita davant el VIH i la sida. En un moment en què una pandèmia mundial amenaça la humanitat, considerem essencial reconèixer Cesida, una entitat que durant molts anys ha lluitat contra una altra pandèmia que va assolar la nostra comunitat amb el silenci còmplice de tota la societat i la inacció de les administracions.

Els seus programes i projectes destinats no només a la població amb VIH sinó a tota la societat ens uneixen a totes en aquesta lluita i han contribuït a salvar moltes vides, tant de manera directa amb les campanyes de detecció, com indirecta amb les de sensibilització.

Arxivat a:

Destacats