"La volta al món en 80 plats", el nou festival gastronòmic de València

Guardar

La vuelta al mundo en 80 platos
La vuelta al mundo en 80 platos

València acull, del 8 al 18 d'abril, la primera edició d'un festival per a gaudir de la gastronomia internacional sense eixir de la ciutat. El regidor de Turisme i president de Visit València, Emiliano García, ha presentat hui aquest certamen organitzat "amb la finalitat de contribuir a dinamitzar l'activitat gastronòmica de la ciutat, sempre en entorns segurs i que compleixen amb la normativa i mesures especificades per les autoritats sanitàries".

Entre les diferents propostes de "La volta al món en 80 plats", impulsat per l'Ajuntament de València a través de Visit València, es pot gaudir de receptes peruanes, franceses, japoneses, marroquines, argentines, balcàniques, tailandeses, birmanes, italianes, vietnamites o índies, així com de diferents racons d'Espanya., Alguns suggeriments inclouen plats de diferents racons del món, i en altres casos la proposta se centra en la gastronomia d'un únic lloc.

Més de 30 restaurants s'han sumat a aquesta iniciativa, oferint propostes de cuina internacional a preu tancat de 19, 29 o 39 euros segons menú (beguda no inclosa). Es pot consultar els diferents menús, així com realitzar ja les reserves, en la web https://www.valenciacuinaoberta.com/lavueltaalmundo/.

El regidor Emiliano García ha destacat que "la gastronomia tradicional valenciana conviu amb altres cuines del món a la nostra ciutat, gràcies al talent i experiència dels professionals amb els quals comptem al capdavant dels fogons". "La cuina internacional es pot trobar tant en restaurants específics com en els nostres restaurants més tradicionals a través de l'ús de tècniques avantguardistes o receptes importades que els nostres xefs treballen amb destresa, generant experiències innovadores i contrastos molt interessants", ha assegurat.

"La volta al món en 80 plats" ha comptat amb la col·laboració de Turisme Comunitat Valenciana i el Patronat de Turisme de la Diputació de València.

Destacats