La Volta a Peu al Cabanyal restringeix els estacionaments a l'avinguda dels Tarongers

Guardar

volta-peu-cabanyal
volta-peu-cabanyal

Els Poblats Marítims acolliran el pròxim diumenge 5 de novembre la XVII edició de la Volta a Peu al Cabanyal, de 6 km de longitud i una duració aproximada d'una hora i quart.

El muntatge de l'eixida (prevista per a les 9 del matí), i de la meta, a l'avinguda dels Tarongers, a l'altura de la Facultat d'Economia del Campus dels Tarongers, es farà a partir de les 06.30 hores, mentre que el desmuntatge previsiblement finalitzarà cap a les 12.00 hores.

El recorregut serà el següent: avinguda dels Tarongers, carrer de Lluís Peixó, carrer del Marí Blas de Lezo, passant per l'Estació del Cabanyal per a entrar al carrer de Martí Grajales, deixant darrere el Mercat del Cabanyal. A continuació els corredors entraran pel carrer de la Mediterrània, carrer de Pavia, Isabel de Villena i, de nou, per l'avinguda dels Tarongers fins a la meta.

Amb motiu d'aquest esdeveniment esportiu està prohibit estacionar a l'avinguda dels Tarongers, en el tram entre Ramón Llull i Lluís Peixó, en els dos sentits, des de les 23.00 hores del dissabte 4 i fins a les 12.00 hores del diumenge 5.

Destacats