La trobada d’escoles municipals de València reflexiona sobre la innovació metodològica

La regidora d’Educació, María Oliver, inaugura les Jornades de Mestres Municipals.

Guardar

Les jornades, organitzades pels centres escolars municipals, reflexionen sobre la innovació metodològica als centres públics que depenen de l’Ajuntament. La regidora María Oliver ha fet el tret d’exida a la trobada que conclouran dijous i en què participen, a més de la comunitat escolar, diversos experts en projectes de renovació pedagògica.

Amb la participació d’experts en matèria educativa i pedagògica, la Trobada d’Escoles Municipals, organitzada per la Regidoria d’Educació, pretén aglutinar la innovació i la reflexió al voltant dels nous mètodes d’aprenentatge als centres escolars municipals de la ciutat.

“Volem posar en comú i reflexionar entre tota la comunitat escolar sobre la innovació i sobre les possibilitats d’introduir nous mètodes per a aconseguir un ensenyament de qualitat en el sistema públic escolar de València”, ha subratltat la regidora d’Educació María Oliver.

Durant tres dies, s’analitzaran les comunitats d’aprenentatge, “una escola on les persones s’atrevixen a somiar”, amb l’exposició d’experiències pràctiques dutes a terme en algun d’estos centres. “També parlarem del treball per projectes, les escoles conscients i de l’aprenentatge cooperatiu, com a resposta a les necessitats educatives actuals”.

La trobada té lloc al Conservatori Municipal Josep Iturbi de València i hi participen les tres escoles municipals, el CEIP Santiago Grisolía, el CEIP Benimaclet i el CEIP Fernando de los Ríos, a més del professorat de l’escoleta de Pinedo.

Destacats