La província de València registra 39 nous brots de Covid-19

València encapçala la llista amb 13 brots, 5 en l'àmbit educatiu, 5 en l'àmbit social i 3 en l'àmbit laboral

Guardar

València-Extra_Imed_Xisco-Navarro-20
València-Extra_Imed_Xisco-Navarro-20

La Comunitat Valenciana ha registrat 2.715 nous casos de coronavirus confirmats per prova PCR o a través de test d'antígens des de l'última actualització, que situen la xifra total de positius en 145.472 persones. Per províncies, la distribució de nous positius és la següent: 366 a Castelló (15.870 en total), 771 a Alacant (47.597 en total) i 1.578 a la província de València (82.003 en total). A més, continua havent-hi 2 casos sense assignar.

S'han registrat un total de 51 brots, 39 d'ells a la província de València. Concretament, en la capital s'han registrat 13 brots, 5 en l'àmbit educatiu, 5 en l'àmbit social i 3 en l'àmbit laboral.

En la resta de la província, per municipis, destaquen els tres brots decretats a Utiel, dos amb 4 casos i un amb 5, tots d'origen social. Paterna ha registrat dos brots, de 3 casos cadascun, en l'àmbit laboral i educatiu. Alzira també ha registrat dos brots, un d'11 casos i d'origen social i un altre de 3 casos d'origen laboral. Ayora ha registrat dos brots d'origen social de 4 i 3 casos.

Pel que respecta als municipis amb un sol brot, el més nombrós s'ha registrat a Algemesí amb 11 casos, sent d'origen social. Li segueix de prop el brot de Benigànim, amb 10 casos, també d'origen social.

Daimús i Alfarrasí han registrat un brot amb 7 casos, tots dos d'origen social. Per part seua, el Genovés, Canals, Alfafar i l'Alcúdia, han tingut un brot de 6 casos, tots d'origen social a excepció del de l'Alcúdia, d'origen laboral. Amb 5 casos, destaquen també els brots a Requena i Cullera, tots dos en l'àmbit social, i el d'Alboraia, sense assignar.

Amb 4 casos s'han registrat brots a Bétera, Sedaví, Calles i Xest, tots d'origen social a excepció del de Xest, d'origen laboral. Finalment, a Sinarcas i l'Alcúdia de Crespins s'ha registrat un brot de 3 persones d'origen social.

Destacats