La Policia Nacional interposa 50.000 propostes de sanció en la Comunitat Valenciana en el segon estat d'alarma

Guardar

propuestas sancion coronavirus
propuestas sancion coronavirus

La Policia Nacional ha interposat al voltant de 50.000 propostes de sanció per incompliment de les normes sanitàries en la Comunitat Valenciana durant el segon estat d'alarma.

Segons ha informat Delegació de Govern a Europa Press, la majoria de les sancions s'han imposat per no usar màscara i per incomplir la restricció nocturna de la mobilitat –-toc de queda--. El decret d'estat d'alarma limita les llibertats individuals a causa de l'emergència sanitària pel coronavirus.

Sobre aquest tema, la delegada del Govern de la Comunitat Valenciana, Gloria Calero, va mantenir aquest dijous a la tarda una reunió de coordinació per videoconferència amb els subdelegats d'Alacant, Castelló i València a l'espera de conéixer les noves restriccions proposades per la Generalitat Valenciana.

Aquest matí, Calero s'ha reunit amb els comandaments de la Policia Nacional i la Guàrdia Civil per a intensificar el tancament perimetral després de l'anunci realitzat pel president de la Generalitat, Ximo Puig, i a l'espera de conéixer la literalitat del nou decret.

Calero ha traslladat als comandaments policials que hi haurà "tolerància zero" amb l'incompliment d'aquestes normes. La Policia i la Guàrdia Civil seguiran en alerta durant el període de Nadal per a vigilar que es compleixen amb totes les normes sanitàries.

La delegada també assistirà a la reunió de coordinació convocada per la Generalitat Valenciana aquest divendres en el Palau.

Arxivat a:

Destacats