La Policia Local sanciona 72 amos de mascotes i controla un total de 890 gossos en dos setmanes

Guardar

La Policia Local de València ha sancionat 72 propietaris de mascotes en l’última campanya que ha realitzat sobre control de tinença de gossos en la via pública, que s’ha desplegat entre el 27 de juny i el 10 de juliol. En total, els agents han controlat 890 mascotes en les dos últimes setmanes.

La infracció més freqüent ha sigut no portar cap tipus d’identificació de l’animal. Els funcionaris de la Policia Local han interposat 40 sancions per este motiu. A més, també s’ha sancionat 23 amos de gossos potencialment perillosos que no portaven llicència, i 17 per portar gossos potencialment perillosos sense boç. 17 són també les denúncies que ha imposat per passejar mascotes sense corretja o cadena, i així mateix els agents també han imposat dos multes per no portar les mascotes les seues medalles de control sanitari en el collar, i altres dos a dos ciutadans per no retirar de la via pública les deposicions dels cans.

En esta campanya, la Policia Local de València ha intensificat els controls que fa habitualment perquè els amos dels animals complisquen tota la normativa vigent. S’ha vigilat el seguiment de les normes en tots els aspectes, des de les deposicions de cans en via pública fins que els gossos potencialment perillosos complisquen totes les disposicions de seguretat.

Els policies han comprovat en tots els casos la situació administrativa dels animals. Com és conegut, cada propietari ha d’acreditar sempre que la seua mascota porta el xip identificatiu, el passaport sanitari amb la vacunació en regla i que està degudament censat.

Destacats