La Policia Local deté a un home per agredir a un altre que venia marihuana

Guardar

La Policia Local de València va detindre  a un home per agredir a un altre mentre venia marihuana en el carrer. Els fets van tenir lloc en el carrer Gregoria Gea quan agents de la PLV i van ser requerits pels vianants sobre una reyerta que s'estava produint.

Els agents van observar a un individu tendit en el sòl amb sang en diverses parts del seu cos així com en la roba i al costat d'aquest a un altre subjecte que al percatarse de la presència policial va fugir cap a un contenidor d'obra proper ocultant-se. També es percataron que l'individu llance al sòl el coll d'una botella, aquest objecte va ser arreplegat pels agents.

El ferit va manifestar que “tot va començar quan li anava a comprar 5 euros de marihuana a l'agressor, el qual no li va retornar els diners per la substància lliurada el que va originar la discussió”. El presumpte autor dels fets va agafar una botella de vidre i la va partir i la va clavar posteriorment en el cos de l'altre individu.

Una testimoni allí present es va entrevistar amb els agents i va corroborar la versió de l'agredit, el qual va ser traslladat posteriorment a l'Hospital General ja que presentava diversos corts en esquena, braç esquerre i nina dreta.

El presumpte autor dels fets va ser detingut i lloc a disposició judicial en la Inspecció Central de Guàrdia.

Arxivat a:

Destacats