La Policia Local de València denúncia 16 festes en habitatges i sanciona a 35 persones per incomplir el toc de queda

Guardar

policia-local-noche
policia-local-noche

La Policia Local de València ha denunciat durant la passada nit un total de 16 festes en habitatges i ha sancionat a 35 persones per incomplir el toc de queda, a tres locals i a altres 21 persones per no portar màscara.

La Policia ha alçat en totes les intervencions actes de denúncia per contaminació acústica en una de les nits en la qual ha hagut d'intervindre en més habitatges de les últimes setmanes, han indicat fonts de la Regidoria de Protecció Ciutadana.

Els agents policials han intervingut a requeriment de la sala CISE del 092. En aquest sentit, el regidor de Protecció Ciutadana de l'Ajuntament de València, Aarón Cano, ha assenyalat que "el dia en què es produeixen 7.500 contagis en la Comunitat, amb 22 persones mortes en les últimes 24 hores per coronavirus, la Policia Local de València haja d'intervindre en 16 festes en domicilis denota un menyspreu, una falta de respecte, d'insolidaritat i una irresponsabilitat gravíssima".

En concret, en un dels domicilis intervinguts, la Unitat de Convivència i Seguretat (UCOS) ha actuat ja per segona vegada en els últims dies. "És increïble, què ha de passar?, què passa pel cap de totes les persones que anit es van reunir en festes en domicilis posant-se en perill i posant en perill a les seues famílies, a tot el seu entorn?, què han de celebrar?", ha manifestat Cano.

Al mateix temps, el responsable de Protecció Ciutadana ha remarcat que "estem batent rècord de contagis, la situació als hospitals és crítica, cada dia és més difícil que l'anterior, estem en un moment dramàtic, un dels pitjors de tota la pandèmia".

"Hem de complir estrictament les normes perquè fent-ho eixirem abans d'aquesta situació", ha insistit, al mateix temps que ha defensat que el compliment de les normes "és el mitjà, el camí per a complir un objectiu que tots compartim: eixir com més prompte millor d'aquesta situació". "Amb les vacunes tenim un horitzó, una meta que abans no teníem, complim, complint les normes, eixirem", ha afegit.

Destacats